~*~

~ Ιαν Ξελ Λάνγκολντ 1949 - 2005 ~ MayanMajix.com ~

**********************************************************************************

Ίαν Ξελ Λάνγκολντ ********** Δρ.Καρλ Τζοχάν Κάλλεμαν ********** ******************** Δον Αλεχάντρο Περέζ Όξλαγ -
************* - Επικεφαλής των Πρεσβυτέρων των Μάγιας ************* ******************** Hu Nab Ku - Χου Ναμπ Κου ************************** ****Ντρούνβαλο Μελχιζεντέκ********************************************


Παραγωγοί, σκηνοθέτες ταινιών και οργανωτές γεγονότων για και περί τους αρχαίους και σύγχρονους Μάγιας:
************* Χοσέ Χαραμίγιο ************* Στηβ Κόουπλαντ ********** ***** Έλκε φον Λίντε - Μίκαελ Σπρίνγκερ ***** Άνταμ Γιέλοουμπέρντ *****
**************** Κρις Βάλενταϊν ************************

Η Μετακίνηση των Εποχών ~ The Shift of the Ages

Η Μετακίνηση των Εποχών ~ The Shift of the Ages
Οι Πρεσβύτεροι των Μάγιας μεταδίδουν το μήνυμά τους μέσα από μια ταινία. Βοηθήστε να διαδωθεί το σημαντικό μήνυμα που έχουν να δώσουν. Ένα μήνυμα Ειρήνης-Αγάπης-Ενότητας για την συν-δημιουργία του καινούργιου κόσμου μας στη μετακίνηση των Εποχών! Γίνετε οι πρεσβευτές/τριες του μηνύματος στον κόσμο!

ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ

ΟΙ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΩΝ ΤΩΝ ΜΑΓΙΑΣ
Το MAYANMAJIX στα Ελληνικά!

Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου 2010

Ντρούνβαλο Μελχίζεδέκ ~ Η Γεννηση της Νέας ΑνθρωπότηταςΗ Γεννηση της Νέας Ανθρωπότητας!
με τον Ντρούνβαλο Μελχίζεδέκ.

" Μήνυμα:
Ξέρουμε ότι οι Μάγιας, οι Χόπι, οι Κόγκι και οι Αρχουάκο λένε όλοι τους ότι είναι απόγονοι της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδας. Αν και πριν από 200 χρόνια ο Πλάτωνας είχε μιλήσει για αυτήν την ήπειρο, ο κόσμος δεν ξέρει τι να σκεφτεί για αυτήν από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί καμμιά απόδειξη ότι κάποτε υπήρξε. Τώρα που καταλαβαίνουμε τις σοβαρές αλλαγές που θα υποστούμε το 2012, περίοδος που οι Μάγιας ονομάζουν Το Τέλος των Εποχών, θα πρέπει να παρουσιάσω κάποιες πληροφορίες που τις γνωρίζουν μόνο πολύ λίγοι, λέει ο Ντρούνβαλο Μελχιζεδέκ στους θαυμαστές του.
Στη διάρκεια της επόμενης αναμετάδωσης θα εισέρθουμε στην αρχαία ήπειρο της Ατλαντίδας, επειδή εκεί είναι που αρχίζει η ιστορία μας. Όλα τα σημερινά μας προβλήματα προέρχονται από εκεί. Πριν από πάρα πολύ καιρό -- πάνω από 13 χιλιάδες χρόνια -- τα πλέγματα της ανθρώπινης συνείδησης άρχισαν να καταρέουν και η ανθρωπότητα άρχισε να χάνει την ανώτερή της συνείδηση. Αυτό είναι το τι αποκαλεί η Βίβλος Η Πτώση. Κάτι έπρεπε να γίνει αλλιώς η ανθρωπότητα θα συρικνώνονταν στο επίπεδο των ζώων. Καθώς μετακινήθηκε ο άξονας της Γης και βυθίστηκε η Ατλαντίδα στον ωκεανό, οι Μάγιας, οι Κόγκι και οι Αραχουάκο ξεκίνησαν με τα πλοία τους να βρούνε καινούργιους τόπους.
Η ανθρωπότητα συρικνώθηκε κάτω από το επίπεδο συνείδησης που είχε κάποτε πετύχει. Οι γυναίκες και οι άντρες που πριν ήταν πιο εξελιγμένοι, έγιναν γρήγορα βάρβαροι με προβιές, αμαθείς, χωρίς ακόμα της γνώσης του πως να ανάψουν μια φωτιά. Τα Μερ-Κα—Μπα πεδία τους ή τα φωτεινά τους σώματα έκλεισαν αφήνοντάς τους ανυπεράσπιστους ότα το μαγνητικό πεδίο της Γης εξαφανίστηκε. Η μνήμη της ανθρωπότητας έσβησε.
Τότε πάρθηκε η απόφαση σε ένα πολύ μακρινό μέρος και ένα πλανητικό σχέδιο άρχισε εδώ στην Γη, με σκοπό την επιστροφή της ανθρωπότητας στο επίπεδο συνείδησης που ανήκε. Αυτό κράτησε 13 χιλιάδες χρόνια, ακριβώς μέχρι τις μέρες μας. Η Ζωή γνωρίζει ότι δεν είναι πάντα δυνατόν να σωθεί κάποιο είδος με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτή την φορά ήταν επιτυχημένο.
Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του πως συγκεκριμένοι άνθρωποι (που δεν τους επηρρέασε η πτώση) ανέλαβαν την πρόκληση και άρχισαν να δημιουργούν μια γεωμαντεία αρκετά δυνατή ώστε να διορθώση το πλέγμα της ανθρώπινης συνείδησης, που κάποτε περικύκλωνε την Γη, ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να επιστρέψει στο συνειδησιακό επίπεδο που είχε επιτευχθεί πριν.
Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί στη Γη, χρειάζοντε ένα συνειδησιακό πλέγμα το οποίο περικυκλώνει ολοκληρωτικά την Γη και χωρίς αυτά τα πλέγματα δεν υπάρχει συνείδηση. Όταν καταλάβετε τα επιστημονικά δεδομένα που υποθάλπτωνται στην ιστορία, θα εκπλαγείτε. Και όταν καταλάβετε το αποτέλεσμα του πειράματος αυτών των 13 χιλιάδων-χρόνων, οι καρδιές σας θα γεμίσουν με χαρά, επιδή το τι έγινε δεν είναι λιγότερο από την γέννηση μιας Νέας Ανθρωπότητας. Θα το ΔΕΙΤΕ αυτό, επειδή πρόκειτε να το ζήσετε!
Πέρα από το 2012 στην κυριολεξία! Εμείς, η ανθρώπινη φυλή ξαναξεκινάμε... και πάλι.
Από την καρδιά μου:
Ντρούνβαλο
Παρακαλώ υποστηρίξτε τους χρηματοδότες μας http://www.humicin.com και http://en.esoguru.com/Events "Επίσης εδώ: http://www.vimeo.com/15074948

The Maya Of Eternal Time - (Drunvalo Melchizedek)Grsub: http://www.vimeo.com/7283576


Mayan Calendar (Truecount) News and Truths!
Kanal von EiriniInTheWorld: http://www.youtube.com/user/EiriniInTheWorld#p/u/8/zBEonCWoquQ

Το Τζολ-Κιν (η σωστή μέτρηση) ημερολόγιο των Μάγιας -
The Tzol-Kin (Truecount) calendar of the Mayas: http://tzol-kintruecount.blogspot.com/

http://www.facebook.com/fondas.peace?v=app_2392950137#!/video/video.php?v=1627291768708

Drunvalo Melchizedek - Birth of a New Humanity (english): http://www.vimeo.com/12201714

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ταινίες στα Ελληνικά για το Ημερολόγιο των Μάγιας

με σύνθεση από τον Κρις Βάλεντιν. Ακούγονται φράσεις που ειπώθηκαν από τον Ίαν Ξελ Λάνγκολντ:

1. Το Ημερολόγιο των Μάγιας - Τα λόγια του Ίαν ξαναγεννιούνται 2008
Η Ταινία

από τον Ίαν Ξελ Λάνγκολντ με Ελληνικούς υπότιτλους:

1. Το Ημερολόγιο των Μάγιας - Η Εξέλιξη Συνεχίζετε (Η τελευταία ταινία του Ίαν Ξελ Λάνγκολντ στη Σεντόνα της Αριζόνα - 2005)
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο

2. Το Ημερολόγιο των Μάγιας Έρχεται στον Βορρά - "Ο Κόνδορας Πετάει στον Αετό" (Στο Γουάιτ Χόρς - Γιούκον του Καναδά - 2004)
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο

3. Τα Μυστικά του Ημερολογίου των Μάγιας αποκαλύπτονται (Οι ταινίες από το Πανεπιστημιακό Κολλέγιο του Οκανάγκαν στον Καναδά - 2003)
Μέρος 1ο
Μέρος 2ο
Μέρος 3ο

4. Καλως Ήρθατε στην Εξέλιξη (Στη Σεντόνα της Αριζόνα - 2002)
α) Ταινία 1η

β) Ταινία 2η - "Τα Επόμενα 9 Χρόνια"


Ενημερωτικές και αποκαλυπτικές εξηγήσεις για το ημερολόγιο "Μακράς Μέτρησης" (Long Count) και για το τι σημαίνει "το τέλος του ημερολογίου των Μάγιας" μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στις διαλέξεις - ομιλίες του ίδιου του κορυφαίου ιερέα των Μάγιας και διατηρητή του ημερολογίου της 13ης γενιάς ιερέων των Κουΐτσι Μάγιας από την Γουατεμάλα, Δον Αλεχάντρο Κυρίλο-Περέζ Όξλαγ ή "Τάτα" που μαζί με την γυναίκα του Ελίζαμπεθ Αραούχο ως μεταφράστρια κάνουν περιοδίες σε πολλές χώρες μεταφέροντας μηνύματα αγάπης, ενότητας, ειρήνης, προσωπικής δύναμης στους ιθαγενείς λαούς.
Τις ομιλίες του Δον Αλεχάντρο θα τις δείτε εδώ:

Ο Δον Αλεχάντρο Όξλαγ για το ημερολόγιο "Μακράς Μέτρησης", το "Τέλος του ημερολογίου" και του "4ου Ήλιου"


Οι υποτιτλισμένες ταινίες βρίσκονται ακόμα στην ιστοσελίδα:

Mayan Majix στο λινκ "Learning Lab", με την υπόδειξη: "Greek"

Αν θέλετε να έχετε μια από τις μεταφρασμένες στα Ελληνικά ταινίες στην προτότυπη ποιότητα δηλαδή αλλά σε ερασιτεχνικό DVD, για να την δείξετε στους φίλους σας ή ακόμα για προσωπική σπουδή, επiκoινωνήστε μαζί μου στη διεύθυνση:
fri_eden@yahoo.gr
Σας στέλνω αντίτυπο οποιασδήποτε ταινίας δωρεάν, μόνο με μια μικρή δωρεά από εσάς για τα έξοδα αποστολής κ.λ.π.
Τις ταινίες δεν θα τις βρείτε στο εμπόριο γιατί δεν είναι εμπορεύσιμες αλλά διαφωτιστικές.
Για τυχόν μεταφραστικά λάθη την ευθύνη φέρω προσωπικά εγώ.
Με χαροποιούν πάντα κάποιες συμβουλές και διορθώσεις.
Το περιεχόμενο των ταινιών είναι πνευματική ιδιοκτησία χωρίς κατακράτηση πνευματικών δικαιωμάτων:
MAYANMAJIX

Εγγραφείτε μέσω e-mail

Γράψτε το e-mail σας / Enter your email address:

Από την ιστοσελίδα / Delivered by FeedBurner

Το Ημερολόγιο των Μάγιας με Σχέδια και φωτογραφίες

Αναλύσεις και πληροφορίες για το Ημερολόγιο των Μάγιας - Truecount ("Αληθινής Μέτρησης")

Η Αστρολογική σημασία του Ημερολογίου των Μάγιας στην κάθε ημέρα

Η Αστρολογική εξήγηση και ερμηνεία του Ημερολογίου των Μάγιας